Een licht gepekelde ham met been op de ouderwetse manier bewerkt. Met een speciale melange van eigen kruiden en op een lage temperatuur gekookt
Een licht gepekelde ham met been op de ouderwetse manier bewerkt. Met een speciale melange van eigen kruiden en op een lage temperatuur gekookt.
Vervolgens word deze ham gemarineerd en gegrild.
Ouderwets lekker gebraden rosbief, wij braden de rosbief nog volgens een oud recept, en dat proef je
Gemaakt van mager rundvlees, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.
Speciaal geselecteerde varkensfricandeau afgegrild in de oven. Heerlijk voor op de boterham of voor een buffet.
Een heerlijk eigengemaakte gekruide rollade gemaakt van mager kipvlees, een echte aanrader!
Ouderwets lekker gemarineerd zeeuws spek, het spek wordt ca. 3 dagen gemarineerd in een speciale eigengemaakte marinade daarna afgegrild in de oven.
Licht gezouten rundermuis. Onze rookvlees wordt op traditionele manier gezouten en krijgt de rust die het nodig heeft om te rijpen, daarna gerookt in onze eigen rookkast.