Bij Slagerij van Zadelhof in Hilversum proeft u de passie voor het slagersvak

Bij Slagerij van Zadelhof in Hilversum proeft u de passie voor het slagersvak

Het verhaal van slagerij  van Zadelhof begint in Amsterdam, waar Nico na enkele jaren ervaring op te hebben gedaan bij verschillende Keurslagers, een eigen zaak begon in Amsterdam in 1982. Na 18 jaar, inmiddels getrouwd en twee kinderen rijker, zijn we dan via de Keurslager Vereniging in Hilversum terecht gekomen. In Hilversum zochten ze een goede slager en dit was een mooie nieuwe uitdaging. In 2010 kwam de zoon van Nico, Ryan in het bedrijf na ervaring op te hebben gedaan bij ander Keurslagers. Onze tevreden klanten komen al sinds 2000 langs voor de lekkerste en meest kwaliteitsvolle vleesproducten. Bent u de volgende die onze slagerij in Hilversum bezoekt?

Winkelcentrum Seinhorst ideale locatie voor slagerij in Hilversum

Onze slagerij bevindt zich in winkelcentrum Seinhorst in Hilversum. Het is een mooie locatie waar we samen met de bakker, groenteman, een supermarkt en nog een divers aanbod aan andere winkels zitten, wat perfect is afgestemd op de dagelijkse boodschappen van de Hilversummer. In de loop der jaren hebben wij hier een vaste klantenkring opgebouwd die ons vleesassortiment en lekkere broodjes weet te waarderen. In 2017 hebben wij ook de winkel grondig verbouwd om onze klanten nog beter te kunnen bedienen. 

 

Passie voor het slagersvak

Met ons ruime aanbod aan vleesproducten trachten wij u dagelijks te inspireren. Om nog meer originele ideeën op te doen, kunt u ons gratis magazine ‘Proef’ meenemen. Daarnaast kunt u ook onze lekkere recepten terugvinden op de website. Om u te verrassen, trachten wij steeds met nieuwe producten op de markt te komen en daarvoor durven wij uitpakken met de meest creatieve combinaties. Bovendien maken wij steeds gebruik van kwaliteitsvolle ingrediënten en worden al onze bereidingen ambachtelijk gemaakt. Van onze vleeswaren en worst tot vleesspecialiteiten, bereide maaltijden en belegde broodjes. Onze passie voor het slagersvak kunt u zeker proeven.

 

Toekomst verzekerd voor Hilversumse slagerij

Met ons ruime aanbod aan vleesproducten trachten wij u dagelijks te inspireren. Om nog meer originele ideeën op te doen, kunt u ons gratis magazine ‘Proef’ meenemen. Daarnaast kunt u ook onze lekkere recepten terugvinden op de website. Om u te verrassen, trachten wij steeds met nieuwe producten op de markt te komen en daarvoor durven wij uitpakken met de meest creatieve combinaties.

 

Bestel online bij uw slagerij in Hilversum

Op de website vindt u onder meer informatie over onze slagerij, onze producten en de herkomst van ons vlees. U kunt er onze Buffetten of BBQ’en met de Keurslager terugvinden, maar ook Gourmet- fondue- en steengrill schotels. Hierin doen wij graag suggesties, maar u kunt ook zelf formules samenstellen. Verder kunt u eenvoudig bestellingen doorgeven via e-mail of het contactformulier op de website.

N. van Zadelhof, Keurslager

Seinstraat 104
1223DC Hilversum
0355240325
0355240338

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:30
zondag Gesloten