Topkwaliteit BBQ-vlees bestellen in Hilversum

Topkwaliteit BBQ-vlees bestellen in Hilversum

Met onze jarenlange ervaring in het slagersvak weten wij precies wat een barbecue nodig heeft om een success te zijn. Er is altijd wel een gelegenheid om een barbecue te organiseren. En omdat er veel werk en voorbereiding aan vooraf gaat, neemt Keurslagerij van Zadelhof de organisatie van de barbecue graag uit uw handen. Onze verse producten zijn van de hoogste kwaliteit en zijn bovendien erg scherp geprijsd. Wij hebben voor ieders budget enkele BBQ-pakketten samengesteld die altijd in de smaak vallen, maar u kunt ook bij ons terecht voor een op maat gemaakt assortiment. Bestel uw BBQ-vlees bij Keurslagerij van Zadelhof in Hilversum en wij zorgen ervoor dat het een geslaagd barbecuefeest wordt. Onze standaard BBQ-pakketten zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. Om uw barbecue helemaal compleet te maken, bieden wij tegen een kleine meerprijs ook een soort all-inclusive pakket aan. Als aanvulling op het door u gekozen vleesassortiment, zijn hier ook stokbroden met kruidenboter, salades (een rauwkostsalade, een kartoffelsalade en een verse fruitsalade), sauzen (knoflooksaus, satésaus, en zigeunersaus), borden en bestek inbegrepen.

Makkelijk BBQ-vlees bestellen in Hilversum

BBQ-vlees bestellen bij Keurslager van Zadelhof is heel eenvoudig. U kunt al onze pakketten terugvinden op op onze website en meteen een keuze maken. Gevonden wat u zocht? Stuur dan een mailtje of geef uw bestelling door via het contactformulier op de website. Het enige dat wij van u nodig hebben is:

De pakketten die u wenst te bestellen

Hoeveel personen er komen

De dag dat u de bestelling wenst af te halen

Vindt u niet meteen iets naar uw zin? Geen probleem, stuur een mailtje met uw wensen en wij komen daar graag aan tegemoet. U mag ons gerust ook contacteren voor een afspraak of kom eens langs bij ons in de winkel. We bespreken graag samen alle mogelijkheden. Bestel uw BBQ-vlees bij ons en wij zorgen er voor dat uw barbecue een schot in de roos wordt.

N. van Zadelhof, Keurslager

Seinstraat 104
1223DC Hilversum
0355240325
0355240338

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:30
zondag Gesloten