Lamsvlees is vooral geliefd vanwege de malse structuur en de ziltige uitgesproken smaak. Het vlees van het lam is geschikt om te grillen, te braden of te stoven. De meest verkochte delen van het lam zijn de lamsbout en de lamskoteletjes. Deze zijn uitstekend geschikt om te braden of te roosteren. De lamsschouder kan gebruikt worden om te braden of voor lekkere lamsshoarma. De lams ribbetjes zijn lekker om te stoven. Lamsvlees is uitstekend te bereiden met lekkere verse kruiden zoals tijm, marjolein of oregano. Wij hebben voor u vers Hollands lamsvlees.
Seinstraat 104 |
1223DC Hilversum |
0355240325 |
0355240338 |
info@vanzadelhofhilversum.keurslager.nl |
maandag | Gesloten | ||
dinsdag | 08:00 | - | 18:00 |
woensdag | 08:00 | - | 18:00 |
donderdag | 08:00 | - | 18:00 |
vrijdag | 08:00 | - | 18:00 |
zaterdag | 08:00 | - | 16:30 |
zondag | Gesloten |
Deze website plaatst functionele en analytische cookies. Daarmee maken wij onze website gebruiksvriendelijker. Je blijft anoniem, omdat in deze cookies geen persoonsgegevens worden opgeslagen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze privacy- en cookiepolicy. Meer informatie
Akkoord