Rundvlees

Het fokken en mesten van vleesrunderen is de laatste jaren uitgegroeid tot een waar specialisme. Sinds jaren betrekken wij onze runderen van Angelique meiering. Angelique is een boer met passie en liefde voor haar vak. Dat vindt u terug in de volle smaak en malsheid van het vlees.

Angelique kent onze wensen (en dus ook uw wensen) als geen ander. De runderen zijn van het type “dikbil” die bekend staan om hun grote spierontwikkeling. Het vlees van zeer hoge kwaliteit. het is mooi mager, smaakvol en botermals.

De runderen worden in een zeer korte keten op een dier- en milieuvriendelijke manier gefokt en gemest, met aandacht en respect voor de natuur.

Een greep uit ons assortiment:

  • Biefstuk
  • Kogelbiefstuk
  • Haasbiefstuk
  • Zijlende
  • Staartstuk
  • Runderschnitzels
  • Sucadelappen
  • Riblappen
  • Runderrollade
  • Rosbief
  • Braadlappen
  • Bieflappen
  • Magere stooflapjes
  • Runderpoulet
  • Braadstuk
  • Hacheevlees
  • Schenkel met been
  • Mergpijp

N. van Zadelhof, Keurslager

Seinstraat 104
1223DC Hilversum
0355240325
0355240338

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:30
zondag Gesloten